Mostrar tots

Més enllà del bosc

Nadine Robert

Llibre nou

16,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

Llops, ogres, teixons gegants? Què hi ha a l’altra banda del bosc? Un jove conill i el seu pare estan decidits a esbrinar-ho!

Alguns diuen que llops, ogres i teixons gegants viuen al bosc al costat de la casa d’Artur. Per això ningú no hi entra mai, per veure què hi ha a l’altra banda. Però un dia, el pare d’Artur té una idea, una magnífica idea! Construïu una torre per mirar per sobre de les copes dels arbres! Però una idea magnífica requereix molta feina. S’uniran els vilatans i els ajudaran? I quan la torre prengui forma, què veuran de l’altra banda?

Aquesta meravellosa i commovedora història de Nadine Robert, amb il·lustracions de Gérard DuBois, que recorden els llibres infantils clàssics, comparteix la importància de la comunitat i la cooperació per aconseguir un gran somni.

Autor Nadine Robert
Il·lustrador/a o fotògraf Gérard Dubois
Editorial Pípala Edicions
Idioma Català
ISBN 9788419208392
Número de pàgines 72 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,590 kg
Dimensions 29 × 21,50 × 1,50 cm
Més enllà del bosc
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat