Mostrar tots

Mètode conserves artesanes

Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any

Francesc Murgadas

Llibre nou

26,50

En estoc (disponibilitat immediata)

Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre perquè «blanquegem» les verdures abans de congelar-les o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.
Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir al congelador algun plat ja llest que us tregui d’un compromís inesperat…
Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments.I això val tant per la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça, s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de més de 50 receptes.

Subtítol Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any
Autor Francesc Murgadas
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788419239556
Número de pàgines 176 pàgines
Nom de la col·lecció Cuina
Any de la primera edició 2022
Pes 0,755 kg
Dimensions 24,50 × 21 × 1,50 cm
Mètode conserves artesanes
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat