Mètode conserves artesanes
Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any
Francesc Murgadas
26,50€
En estoc (disponibilitat immediata)
Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre perquè «blanquegem» les verdures abans de congelar-les o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.
Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir al congelador algun plat ja llest que us tregui d’un compromís inesperat…
Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments.I això val tant per la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça, s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de més de 50 receptes.
Subtítol | Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any |
---|---|
Autor | Francesc Murgadas |
Editorial | Efadós |
Idioma | Català |
ISBN | 9788419239556 |
Número de pàgines | 176 pàgines |
Nom de la col·lecció | Cuina |
Any de la primera edició | 2022 |
Pes | 0,755 kg |
---|---|
Dimensions | 24,50 × 21 × 1,50 cm |