Mostrar tots

Metres avall

cròniques de grans caigudes escalant a Montserrat

Jordi Pina Estany

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788498296310 Categories: , , Etiquetes:

«Quan els escaladors montserratins llegeixin el llibre reconeixeran les vies, les parets, les agulles, els ràpels i les reunions que apareixen a les cròniques. En el cas dels de més edat, segurament també reconeixeran molts dels noms propis que hi van sortint. Aquest llibre va d’amistat, de cremades a les mans i cops contra la paret intentant desesperadament aturar el company. D’arbres-crashpad, d’autorescat, de solidaritat entre cordades i de la història de l’escalada a Montserrat. De tot això i de la implacable força de la gravetat que tot escalador coneix».

Es pot sobreviure a una caiguda de 80 metres fins a terra? Quin va ser el primer rescat del grup predecessor dels GRAE a la paret de l’Aeri? Com va poder sortir il·lès Vicenç Barberà a una caiguda de 120 metres? Per sort, no tots els accidents d’escalada que hi ha hagut a Montserrat han acabat en tragèdia. Això no vol dir, però, que estiguin lliures d’èpica. Metres avall ressuscita alguns dels moments més emocionants de la història de l’escalada a la muntanya de Montserrat. A través de vint cròniques il·lustrades amb fotografies inèdites es reviuran històries ocorregudes entre el 1961 i el 2015. Aquest viatge en el temps permetrà conèixer en detall els protagonistes, les circumstàncies que els van portar a l’accident, els complexos rescats que van seguir i com va continuar la vida de les persones implicades.

Subtítol cròniques de grans caigudes escalant a Montserrat
Autor Jordi Pina Estany
Editorial Desnivel Edicions
Idioma Català
ISBN 9788498296310
Número de pàgines 142 pàgines
Any de la primera edició 2023
Pes 0,280 kg
Dimensions 21 × 14 × 0,50 cm
Metres avall
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat