Mostrar tots

M’explico de la investidura a l’exili

Carles Puigdemont

Llibre nou

21,90

Disponible com a reserva

SKU: 9788416863914 Categories: , ,

«No és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. És un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe.» CARLES PUIGDEMONT

El més senzill i còmode hauria estat no fer aquest llibre. Durant força temps he sospesat l’oportunitat de desar-lo en un calaix la clau del qual la tinguessin generacions futures. Si n’he resolt la publicació és perquè he cregut que el seu contingut podria ser útil no només per entendre millor el passat i el present sinó, molt especialment, per preparar-nos pel futur. Que sigui útil i positiu no vol dir, tanmateix, que estigui lliure d’algunes agrors que tots hauríem volgut estalviar-nos: no és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. Es un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe.
Finalment, aquestes pàgines que llegireu, si teniu la bondat de fer-ho, demanen una mica d’indulgència i generositat, perquè malgrat l’honestedat i el sacrifici inqüestionable de tots plegats, en alguns dels passatges d’aquesta història no quedem bé. Jo tampoc, és clar.

AutorCarles Puigdemont
Editorial La Campana editorial
Idioma Català
ISBN 9788416863914
Número de pàgines 677 pàgines
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2020
Pes 1,045 kg
Dimensions 23,50 × 15,50 × 4 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.