Mostrar tots

Montseny històries i llegendes

Històries i llegendes

Xavier Roviró i Alemany

Llibre nou

18,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788492811922 Categories: , , Etiquetes:

El massís del Montseny és el més enlairat dels Països Catalans fora del Pirineu. És una muntanya d’aparença vella que inspira mansesa. L’alçària dels seus cims ratlla els 1.700 metres i la seva situació, sols dista uns 20 km del mar, la fan ser una bona talaia. És ben bé, com diu Verdaguer, “lo pedró de Catalunya”. El Montseny és una muntanya de muntanyes, conformada per tres conjunts força diferenciats l’un de l’altre: les Agudes i Turó de l’Home, el Matagalls i la Calma.

Els plans i els boscos de qualsevol dels vessants del massís estan farcits de senyals que ens donen prou pistes per poder-hi llegir, amb molt de detall, la vida dels montsenyencs. Persones que ens han explicat les narracions que trobareu en aquest volum: històries de carlins, de carboners i de bandolers; llegendes d’encantades, de sants i de bruixes; contes, vivències i cançons; costums, creences i supersticions. Tot plegat, més de cent cinquanta històries que ens descobreixen un món molt viu de cultura popular que fan que aquesta muntanya, protegida per la gent urbana i estimada per la gent del país, tingui un no sé què, que t’atragui.

Subtítol Històries i llegendes
Autor Xavier Roviró i Alemany
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811922
Número de pàgines 176 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció Popular llegenddes
Número de col·lecció 33
Any de la primera edició 2017
Pes 0,285 kg
Dimensions 21,50 × 13,50 × 1 cm

També et recomanem...

Montseny històries i llegendes
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat