Mostrar tots

Morts, qui us ha mort ?

Crònica de dos crims: l'últim condemanat a mort d'Andorra

Iñaki Rubio

Llibre nou

19,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418022951 Categories: , , Etiqueta:

«Aquesta és una crònica sobre l’extinció d’un llinatge però també sobre la destrucció d’una manera de viure. Els Gastons ens parlen de la injustícia i la pena de mort però també de la crueltat a què han estat condemnats tots els que no tenen una segona oportunitat a la vida.»

Trona una escopetada a cal Gastó, i la muntanya tremola. Aquesta és la història d’un fratricidi que va trasbalsar el Pirineu. L’any 1943, Andorra entomava com podia els embats del polvorí europeu. Espanya estava immersa en la pitjor postguerra, amb l’èxode republicà en marxa i el feixisme imperant orgullosament; França patia l’ocupació dels nazis, que estaven especialment interessats en les muntanyes andorranes. En aquest context, i en una família desfeta, es va produir el crim més sonat de la crònica negra andorrana. Mesos després, el germà que quedava viu era condemnat a mort i humiliat a la plaça pública. Quina mort va ser més injusta? Aquest llibre intenta donar-hi resposta.

espai31

Subtítol Crònica de dos crims: l'últim condemanat a mort d'Andorra
Autor Iñaki Rubio
Editorial Comanegra Edicions
Idioma Català
ISBN 9788418022951
Any de la primera edició 2021
Pes 0,420 kg
Dimensions 21 × 14 × 2,50 cm
Morts, qui us ha mort ?
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat