Mostrar tots

Naturalment atractius

Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa

Josefina Llargués

Llibre nou

13,25

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788490346211 Categories: , , Etiquetes:

A Naturalment atractius descobrireu que la cosmètica natural, juntament amb l’alimentació, pot formar part d’un estil de vida més conscient i saludable, que us permeti gaudir de la bellesa que us és pròpia i d’una pell sana i lliure de tòxics. En el llibre hi trobareu un gran nombre de receptes de bellesa i higiene personal de fàcil i ràpida elaboració, formulades a partir d’ingredients ecològics, veggies i sostenibles: olis essencials, olis vegetals, hidrolats, aigua de mar, algues, argiles, fruites, verdures, mantegues vegetals…, que us permetran cuidar-vos i mimar-vos amb aliments de veritat i no amb químics que el vostre cos no reconeix. El llibre consta, també, d’una part teòrica en què l’autora alerta dels perills inherents als cosmètics convencionals per a la nostra salut i la del medi ambient, alhora que descriu les principals característiques i propietats dels ingredients utilitzats en les receptes de cosmètics que ella proposa.

Un llibre per entendre que és de vital importància prendre consciència del còctel de substàncies químiques amb què diàriament intoxiquem la nostra pell, l’òrgan més extens i un dels més importants de l’organisme, tant per la seva magnitud com per les seves funcions.

Subtítol Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa
Autor Josefina Llargués
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490346211
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció Prisma
Número de col·lecció 40
Any de la primera edició 2017
Pes 0,345 kg
Dimensions 23,30 × 15,50 × 1,50 cm
Naturalment atractius
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat