Mostrar tots

Núria el santuari del Pirineu

Miquel Sitjar i Serra

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811601 Categories: , , , Etiquetes:

La història del santuari de Núria és el relat de l’evolució d’un lloc originàriament solitari, inhòspit i fred del Pirineu, que es va anar transformant, primer per la necessitat d’acollir-hi pastors i ramats, després pel fervor del culte religiós i, més recentment, per la necessitat humana i social de lleure. Una de les peculiaritats de Núria és el seu accés, que només es pot fer a peu o amb el tren de cremallera. Els seus orígens cal trobar-los en una capella construïda al segle XII, que al llarg del temps s’anà transformant.

Aquest llibre pretén donar a conèixer el santuari de Núria des de tots els vessants, i actualitzar i contrastar la documentació  de la qual disposem actualment. Les últimes monografies, que hi havia fins ara  sobre el santuari i la seva història, dataven dels anys 1952 i 1966 i eren obra respectivament dels mossens Fortià Solà i Eduard Corredera.

Autor Miquel Sitjar i Serra
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811601
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 8
Any de la primera edició 2014
Pes 0,305 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm
Núria el santuari del Pirineu
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat