Mostrar tots

Ocells de Catalunya, País Valencià i Balears

Varis autors

Llibre nou

22,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788416728077 Categories: , , Etiquetes:

La primera guia exclusiva dels ocells de Catalunya, el País Valencià, les illes Balears, la Catalunya Nord, Andorra i la Franja de Ponent. En ella s’hi tracten totes les espècies de presència regular i ocasional, totes elles il·lustrades amb més de 1000 dibuixos que permeten d’identificar els diferents plomatges segons el sexe i l’edat, fins i tot els ocells exòtics establerts recentment. Els textos i mapes estan fets expressament per a aquesta obra i hi inclouen les dades més actuals, algunes d’elles inèdites.

Per a cada espècie, la guia mostra tres blocs d’informació: il·lustració, text i mapa. En tots els casos, els tres blocs es presenten junts a la mateixa doble pàgina per tal de facilitar la consulta conjunta dels diferents trets.

Autor Varis autors
Editorial Lynx
Idioma Català
ISBN 9788416728077
Pes 0,480 kg
Dimensions 20 × 12 × 1,50 cm

També et recomanem...

Ocells de Catalunya, País Valencià i Balears
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat