Mostrar tots

On és el senyor Mussol?

Ingela Arrhenius

Llibre nou

8,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788491371335 Categories: , , Etiquetes:

Un llibre ideal per a les petites mans que comencen a explorar i a descobrir el món.

Cada títol d’aquesta fantàstica col·lecció té cinc personatges amagats darrere d’unes colorides solapes de feltre, a més d’un mirall sorpresa: una combinació perfecta per a petits lectors!

Als nadons els encantarà aquest llibre en el qual se’ls demana que busquin i trobin els diferents personatges amagats darrere de cadascuna de les cinc solapes. En On és el senyor Mussol?, els petits lectors han de trobar a la guineu, la cérvola, l’eriçó i el mussol. Quan aixequin l’última solapa… es veuran al mirall!

Un llibre que els minilectors voldran llegir una i altra vegada, perfecte perquè les solapes mai es trenquen! El format en cartró també resistirà al més entusiasta dels bebès i les solapes de tela acompanyaran el seu desenvolupament sensorial. Als nens i a les nenes també els encantaran les colorides il·lustracions de la prestigiosa artista sueca Ingela P Arrhenius.

Recomanat a partir de 5 mesos.

Autor Ingela Arrhenius
Editorial Estrella Polar
Idioma Català
ISBN 9788491371335
Pes 0,265 kg
Dimensions 18,50 × 18,50 × 2 cm

També et recomanem...

On és el senyor Mussol?
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat