Mostrar tots

On és la senyora Marieta ?

Ingela Arrhenius

Llibre nou

8,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788491373629 Categories: , , Etiquetes:

Un llibre ideal per a les petites mans que comencen a explorar i a descobrir el món.

Cada títol d’aquesta fantàstica col·lecció té cinc personatges amagats darrere d’unes colorides solapes de feltre, a més d’un mirall sorpresa: una combinació perfecta per a petits lectors!

Als nadons els encantarà aquest llibre en el qual se’ls demana que busquin i trobin els diferents personatges amagats darrere de cadascuna de les cinc solapes. En On és la senyora Marieta?, els petits lectors han de trobar a l’abella, l’eruga, el cargol i la marieta. Quan aixequin l’última solapa… es veuran al mirall!

Un llibre que els minilectors voldran llegir una i altra vegada, perfecte perquè les solapes mai es trenquen! El format en cartró també resistirà al més entusiasta dels bebès i les solapes de tela acompanyaran el seu desenvolupament sensorial. Als nens i a les nenes també els encantaran les colorides il·lustracions de la prestigiosa artista sueca Ingela P Arrhenius.

Recomanat a partir de 5 mesos.

espai31

Autor Ingela Arrhenius
Editorial Estrella Polar
Idioma Català
ISBN 9788491373629
Pes 0,265 kg
Dimensions 18,50 × 18,50 × 2 cm
On és la senyora Marieta ?
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat