Mostrar tots

Ortiga (Urtica dioica)

3,20

En estoc

SKU: S0268 Categoria: Etiquetes:

Ordiga o urdiga.

L’ortiga, encara que sembli impossible, té un gran potencial gastronòmic. Se’n consumeixen les fulles, que deixen de picar quan les triturem o les coem, i que poden recordar als espinacs. En ser una espècie perenne de creixement rizomatós el seu cultiu és molt fàcil, sempre i quan tinguem un sòl ric en nutrients. En zones seques cal regar. Es poden realitzar múltiples collites en un any, sempre amb guants.

“Molta gent en fa sopa i truita, però també són bones crues: només cal triturar-les per trencar els pelets urticants i ja està. En mengem moltíssimes!” Mandarine Sky

Aquesta llavor ha estat recol·lectada a Jorba (Catalunya).

ISBN S0268
Cultiu Perenne
Època de sembra

febrer a març i de octubre a desembre

Capacitat 300
Pes 0,100 kg
Dimensions 17 × 9 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.