Pa de flequer
La cultura d'un aliment bàsic
Jacint Torrents
i Joaquim Sañé12,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Un llibre ple de curiositats i tradicions sobre el pa i la seva elaboració.
PA DE FLEQUER. La cultura d’un aliment bàsic és un llibre que ens parla de tradicions i costums al voltant d’un dels aliments més importants de la nostra dieta: el pa. Convertit en element sagrat, durant segles va ser venerat a través de cerimònies i rituals, generant un imaginari simbòlic que ha perviscut fins no fa gaires anys. Bona part d’aquestes tradicions van ser recollides pel gran folklorista Joan Amades (1890-1959), uns textos que PA DE FLEQUER ha recuperat pel seu gran valor cultural.
PA DE FLEQUER s’estructura en quatre apartats principals, complementats per glossaris específics i una selecció bibliogràfica.
- La divinitat (per Joan Amades)
- El culte (per Joan Amades)
- Els oficis del pa
- Tradicions
Subtítol | La cultura d'un aliment bàsic |
---|---|
Autors | Jacint Torrents i Joaquim Sañé |
Editorial | Edicions Morera |
Idioma | Català |
ISBN | 9788494447389 |
Número de pàgines | 136 pàgines |
Nom de la col·lecció | L'Ermità |
Número de col·lecció | 9 |
Any de la primera edició | 2019 |
Pes | 0,200 kg |
---|---|
Dimensions | 21 × 15 × 1 cm |
També et recomanem...
-
El llibre de la mel
El llibre de la mel. Apicultura popular i plantes mel·líferes
Fra Valentí Serra
Llibre nou 12,00€