Mostrar tots

Parc natural del Cadí Moixeró

50 Indrets amb encant

Joan Casòliva Armengou

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811847 Categories: , , Etiquetes:

Les dues grans serralades del Cadí i el Moixeró, unides pel coll de Tancalaporta, formen una impressionant barrera muntanyosa en el punt d’unió entre el Prepirineu i el Pirineu. És en aquesta zona on el Parc Natural del Cadí-Moixeró acull, a més d’una gran biodiversitat, llocs d’una bellesa i un atractiu especials, gràcies també als que hi han traçat camins i obert espais de pastura al llarg dels segles.

D’aquí que haver de triar únicament 50 indrets ha estat una tasca ben complexa, però finalment s’ha aconseguit reflectir la gran diversitat natural i cultural del parc, des de les restes romanes fins a les ermites romàniques i els retaules gòtics, des de les pinedes seques fins a la frondositat de fagedes i rouredes, o els espais oberts dels prats alpins.

Un espai natural amb un suport geològic on s’hi representen els darrers 550 milions d’anys d’història de la Terra, i que ha construït el marc incomparable que defineix aquests paisatges.

Subtítol 50 Indrets amb encant
Autor Joan Casòliva Armengou
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811847
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 47
Any de la primera edició 2016
Pes 0,310 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Parc natural del Cadí Moixeró
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat