Mostrar tots

Parla bé, collons!

La incorrecta

Llibre nou

18,95

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788418318023 Categories: , , Etiqueta:

Si poses comes a tort i a dret, si accentues a la babalà, si els pronoms febles et fan ballar el cap i si comproves el que escrius amb un corrector automàtic cada dos per tres, aquest llibre és per a tu. O si, d’altra banda, ets dels que esperen qualsevol oportunitat per corregir tothom i somies en un país millor sense faltes d’ortografia, aquest també és el teu llibre, ja que et sentiràs reconfortat i acompanyat en la teva lluita i gaudiràs repassant els dubtes i errors més freqüents del català.

Aquest llibre no és llarg com una enciclopèdia, no és avorrit com un manual ni carrincló com un diccionari: és una guia incorrecta del català, feta amb humor i amb amor per la nostra llengua. Aquí hi trobaràs nocions ortogràfiques, morfològiques i sintàctiques del català perquè puguis anar pel món parlant-lo i escrivint-lo millor que Pompeu Fabra

Autor La incorrecta
Editorial Montena
Idioma Català
ISBN 9788418318023
Número de pàgines 208 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,400 kg
Dimensions 19,50 × 16,50 × 1,50 cm
Parla bé, collons!
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat