Mostrar tots

Passejades

Henry David Thoreau

Llibre nou

4,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788476516812 Categories: , ,

Thoreau ens proposa un art de la passejada que va: mes enllà del simple exercici físic per a convertir-se en una intensa activitat dels sentits i del l’ànima de l’home, en profunda comunió amb la Natura.

El poeta, assagista i naturalista nord-americà Henry David Thoreau (1817-1862) és conegut sobretot per la seva obra Walden, el relat dels dos anys que va passar vivint en la cabana que ell mateix es va construir a la vora del llac Walden, enmig dels boscos de Massachusetts. Walden, veritable oda a la Natura, s’ha convertit en un clàssic i en un text precursor de l’ecologisme,
A Passejades, llibre profund i entretingut alhora, Thoreau fa un cant a l’art de passejar i ens ofereix com una guia personal en l’activitat que, com cap altra, desvetlla els sentits l’ànima a «l’absoluta llibertat i estat salvatge» de la Natura.

Autor Henry David Thoreau
Traductor/a Esteve Serra
Editorial Olañeta Editor
Idioma Català
ISBN 9788476516812
Número de pàgines 78 pàgines
Nom de la col·lecció Els petits llibres de la saviesa
Número de col·lecció 29
Pes 0,080 kg
Dimensions 14 × 11 × 0,50 cm
Passejades
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat