La cuina dels fumats
20 de març de 2021
La meva primera guia de natura els ocells
20 de març de 2021
Mostrar tots

Pastisseria tradicional per fer a casa

Victòria Gudiol - Viena edicions

Recordes l’olor de pa de pessic fet a casa o l’aroma de la crema cremada de l’àvia?

Victòria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions de la pastisseria catalana, tant dolces com salades, per preparar-les fàcilment a casa. Hi trobareu pastissos de xocolata, de fruita i de formatge, pans de pessic, magdalenes, ametllats, carquinyolis, coques salades… Descobriu el plaer de preparar els vostres propis dolços amb ingredients saludables i de temporada.

24,90

Disponibilitat immediata

AutorVictòria Gudiol
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788417998745
Número de pàgines 112 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0.505 kg
Dimensions 26 × 20 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.