Pastisseria tradicional per fer a casa
Victòria Gudiol
24,90€
En estoc (disponibilitat immediata)
Recordes l’olor de pa de pessic fet a casa o l’aroma de la crema cremada de l’àvia?
Victòria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions de la pastisseria catalana, tant dolces com salades, per preparar-les fàcilment a casa. Hi trobareu pastissos de xocolata, de fruita i de formatge, pans de pessic, magdalenes, ametllats, carquinyolis, coques salades… Descobriu el plaer de preparar els vostres propis dolços amb ingredients saludables i de temporada.
Autor | Victòria Gudiol |
---|---|
Editorial | Viena Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417998745 |
Número de pàgines | 112 pàgines |
Any de la primera edició | 2021 |
Pes | 0,505 kg |
---|---|
Dimensions | 26 × 20 × 1 cm |