Pebrot rodó
Varietat de mida mitjana, molt productiva i força primerenca. Els fruits, de color vermell viu quan són madurs, fan uns 10 cm de llargada i tenen una forma aproximadament cònica, amb l’extrem arrodonit. La carn és gruixuda, cruixent, i de gust dolç. Ideal per escalivar, per posar a les amanides, o per fer-ne samfaina. Es recomana el seu cultiu especialment en zones on a d’altres varietats de pebrots els costa de madurar.
“Aquí dalt a la Segarra no és fàcil fer pebrot d’escalivar i que es facin vermells, en canvi aquesta varietat madura més fàcilment! A l’estiu cada setmana fem espardenya” Ángela Giralt
Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies a Les Refardes.
ISBN | C0255 |
---|---|
Cultiu | Anual |
Època de sembra | febrer a maig |
Capacitat | 50 |
Pes | 0,100 kg |
---|---|
Dimensions | 17 × 9 × 1 cm |