Mostrar tots

Petits cossos d’aigua

Nina Mingya Powles

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412430653 Categories: , ,

Nina Mingya va aprendre a nedar per primera vegada a Borneo, on havia nascut la seva mare i on el seu avi estudiava els peixos d’aigua dolça. Allà, la piscina local es va convertir en la seva primera massa d’aigua. Al llarg de la seva vida n’hi ha hagut d’altres que han significat coses diferents, però que han estat, a la seva manera, la seva llar: des de la costa salvatge de Nova Zelanda fins a un estany al nord-oest de Londres.
Aquesta col·lecció d’assaigs explora les masses d’aigua que ens separen i ens connecten, així com tota la resta: des de migracions, menjar, família, terratrèmols i l’antic calendari lunisolar, fins a papallones. En una prosa lírica i intensa, Petits cossos d’aigua entrellaça records personals, somnis i descripcions de la natura. Reflexiona sobre una infantesa viscuda entre dues cultures i explora què significa pertànyer-hi i el dubte de no saber si s’hi acaba de pertànyer.

Autor Nina Mingya Powles
Traductor/a Josep Pujol Coll
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412430653
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció Illa Roja de narrativa
Número de col·lecció 12
Any de la primera edició 2022
Pes 0,350 kg
Dimensions 21 × 15 × 1,50 cm
Petits cossos d’aigua
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat