Picades
El secret de la cuina catalana
Ramon Parellada
19,90€
En estoc (es poden reservar)
Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s’hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d’all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s’hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l’alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d’aromes.
El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l’Urgell, de l’Empordà al Delta de l’Ebre… I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.
Subtítol | El secret de la cuina catalana |
---|---|
Autor | Ramon Parellada |
Editorial | Rosa dels vents |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417909390 |
Número de pàgines | 230 pàgines |
Any de la primera edició | 2020 |
Pes | 0,340 kg |
---|---|
Dimensions | 21 × 14,50 × 2 cm |