Formatgeries artesanes de Catalunya
25 de febrer de 2021
Pa de flequer
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Picades

El secret de la cuina catalana

Ramon Parellada - Rosa dels vents

Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s’hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d’all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s’hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l’alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d’aromes.

El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l’Urgell, de l’Empordà al Delta de l’Ebre… I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.

19,90

Disponibilitat immediata

AutorRamon Parellada
Editorial Rosa dels vents
Idioma Català
ISBN 9788417909390
Número de pàgines 230 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0.340 kg
Dimensions 21 × 14.50 × 2 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.