Mostrar tots

Plantes alimentàries del Pirineu català

Varis autors

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

El llibre “Plantes alimentàries del Pirineu català” és fruit de la recerca que els autors han dut a terme en diverses comarques pirinenques: l’Alt Empordà, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir.

Un recull de primera mà a partir d’informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, també una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu, i els usos de les diferents parts de la planta en el camp de l’alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta.

Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d’algunes de les preparacions que se’n fan.

Autor Varis autors
Editorial Farell Edicions
Idioma Català
ISBN 9788417116675
Número de pàgines 154 pàgines
Nom de la col·lecció Guies de natura
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2022
Pes 0,330 kg
Dimensions 23 × 15 × 1 cm

També et recomanem...

Plantes alimentàries del Pirineu català
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat