Plantes alimentàries del Pirineu català
Varis autors
20,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
El llibre “Plantes alimentàries del Pirineu català” és fruit de la recerca que els autors han dut a terme en diverses comarques pirinenques: l’Alt Empordà, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir.
Un recull de primera mà a partir d’informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, també una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu, i els usos de les diferents parts de la planta en el camp de l’alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta.
Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d’algunes de les preparacions que se’n fan.
Autor | Varis autors |
---|---|
Editorial | Farell Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116675 |
Número de pàgines | 154 pàgines |
Nom de la col·lecció | Guies de natura |
Número de col·lecció | 2 |
Any de la primera edició | 2022 |
Pes | 0,330 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 15 × 1 cm |