Mostrar tots

Plantes alimentàries del Pirineu català

Teresa Garnatje, Joan Muntané i Montserrat Parada

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811328 Categories: , , Etiquetes:

El llibre Plantes alimentàries del Pirineu català és fruit de la recerca que els autors han dut i estan duent a terme en diverses comarques pirinenques: l’Alt Empordà, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir.

S’hi transmet allò que s’ha recollit de primera mà d’informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu i els usos de les diferents parts de la planta en tots els camps de l’alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta.

Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d’algunes de les preparacions que se’n fan.

Autors Teresa Garnatje, Joan Muntané i Montserrat Parada
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811328
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 24
Any de la primera edició 2011
Pes 0,350 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1,50 cm
Plantes alimentàries del Pirineu català
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat