Plantes medicinals de Catalunya
20 de febrer de 2021
Plantes medicinals del Pirineu català
20 de febrer de 2021
Mostrar tots

Plantes alimentàries del Pirineu català

20,00

Disponibilitat immediata

El llibre Plantes alimentàries del Pirineu català és fruit de la recerca que els autors han dut i estan duent a terme en diverses comarques pirinenques: l’Alt Empordà, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Capcir, la Cerdanya, el Conflent, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Vallespir.

S’hi transmet allò que s’ha recollit de primera mà d’informants que recorden i, en bona part, conserven, dels usos tradicionals del món vegetal. Per a cada planta hom hi pot trobar el nom científic, els noms populars, una breu descripció de la mateixa planta i del lloc on viu i els usos de les diferents parts de la planta en tots els camps de l’alimentació. Aquesta darrera informació és completada amb receptes de menjars o begudes preparats amb cada planta.

Unes breus dades sobre aspectes etnobotànics altres que els alimentaris completen cada monografia, a part de les fotografies de cada planta i d’algunes de les preparacions que se’n fan.

AutorsTeresa Garnatje, Joan Muntané i Montserrat Parada
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 978-84-92811-32-8
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 24
Any de la primera edició 2011
Pes 0.350 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.