Mostrar tots

Recull d’eines antigues de pagesos i pastors

Albert Rossa Naudi

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

Un recull d’eines de pagesos i pastors que permet conèixer de primera mà de quins estris es valien els nostres avantpassats per tal de dur a terme les tasques quotidianes.

Els pagesos i els pastors sempre han comptat amb el suport d’eines que els han ajudat a dur a terme les tasques necessàries per subsistir. La mecanització del camp ha fet que molts d’aquests estris manuals hagin passat a la història, i s’hagin convertit en records d’un temps passat. La voluntat d’aquest llibre —centrat en Andorra però alhora universal per la seva temàtica— és presentar un recull d’algunes eines necessàries per a dur a terme tasques com el cultiu del blat, la cria i la matança del porc, el treball de la fusta o la cura dels ramats d’ovelles que feien la transhumància. Amb vocació de record i homenatge, l’Albert Rossa recupera en aquest volum eines i fets d’una època no tan pretèrita que ens permeten endinsar-nos en la vida dels nostres avantpassats que es dedicaven a l’agricultura i la ramaderia i, sobretot, conèixer de quins mitjans es valien per fer-ho.

Autor Albert Rossa Naudi
Editorial Anem Editors
Idioma Català
ISBN 9788418865152
Any de la primera edició 2022
Pes 0,375 kg
Dimensions 21 × 21 × 0,50 cm
Recull d’eines antigues de pagesos i pastors
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat