Mostrar tots

Repoblem

Ton Lloret Ortínez

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

La Covid-19 ha despertat l’interès per anar a viure a poble. Una oportunitat per frenar el despoblament i reequilibrar el territori. Per tal d’aprofitar aquest interès pel món rural, a les xarxes nasqué Repoblem, una iniciativa per connectar persones que busquen poble amb pobles que busquen persones, que en pocs mesos ha assolit milers de seguidors. Però, qui són aquestes persones i com són aquests pobles? I quin és l’abast del despoblament a Catalunya?

Repoblem. L’any que vam tornar al poble és un recorregut per conèixer repobladors. Des dels més recents, que s’hi han establert durant la pandèmia, fins als que ja fa anys que hi arrelen i creen els seus projectes de vida.

Però, per entendre cap on van aquests repobladors, cal fer, també, una mirada cap a aquest món rural que s’ha anat despoblant. De la mà dels qui estan al capdavant dels ajuntaments i de les persones que viuen en aquests micropobles, ens aproximarem a les seves visions, problemàtiques i reptes de futur.

Autor Ton Lloret Ortínez
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413560564
Número de pàgines 168 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,520 kg
Dimensions 24 × 17,50 × 1,50 cm
Repoblem
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat