Mostrar tots

Revista Serra d’or juny 2023

Llibre nou

7,00

En estoc

La revista “Serra d’Or” es va iniciar l’any 1955 i, amb la seva orientació actual de publicació d’alta cultura, va començar l’activitat a finals de 1959.

Des d’un principi, es va proposar crear un espai eficaç de diàleg i col·laboració, oferint les seves pàgines a un nombre extraordinari de col·laboradors, de procedències ideològiques molt diverses i amb un temari molt ampli: religió i pensament, opinió, política, economia, arts plàstiques, llengua i literatura, disseny, arquitectura i urbanisme, teatre, cinema, televisió, crítica literària, etc. La revista ha fet possible la incorporació dels estudiosos més joves a un mitjà de difusió cultural d’un prestigi reconegut, i ha contribuït a una renovació en general dels esquemes de la crítica, tant literària com artística i, de manera especial, en el camp musical, del teatre i del cinema i la televisió.

En aquests darrers anys ha pres una nova empenta, visible en la puntualitat d’aparició, en la renovació dels col·laboradors i en l’edició dels temes.
Tot plegat en fa una revista molt atraient en el seu gènere arreu dels Països Catalans…

Editorial Publicacions Abadia De Montserrat
Idioma Català
ISBN 9770037250006
Pes 0,190 kg
Dimensions 28,50 × 21 × 0,50 cm
Revista Serra d’or juny 2023
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat