Mostrar tots

Sajolida (Satureja montana)

3,20

En estoc

SKU: S0175 Categoria: Etiquetes:

Herba de les olives.

Planta aromàtica de tipus perenne, que creix en forma de petita mata, molt adequada per cultivar en ambients secs, i en sòls pobres i pedregosos. Un cop ben arrelada podrem collir-ne any rere any. Les seves fulles tenen un gran potencial gastronòmic, tant per consumir fresques com, també, per afegir a guisats, olives en conserva, o fer-ne infusions. I és que els seus olis essencials tenen acció antimicrobiana, antifúngica i antioxidant. Hauria de ser una espècie que no faltés a cap hort ni balcó.

“Les olives grossals, les fem trencades. Dos o tres talls, sajolida i un tros de pell de llimona i, en salmorra, durant un mes. Abans, els hem canviat l’aigua durant 9 dies.” Mercè Closa

ISBN S0175
Espècie Silvestre comestible
Cultiu Perenne
Capacitat 100
Pes 0,20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0,05 cm

També et recomanem...

Sajolida (Satureja montana)
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat