Malva arbòria (Lavatera arborea)
3 d'abril de 2021
Bleda silvestre (Beta vulgaris)
3 d'abril de 2021
Mostrar tots

Sajolida (Satureja montana)

3,20

Disponibilitat immediata

Categoria: Etiquetes: ,

Herba de les olives.

Planta aromàtica de tipus perenne, que creix en forma de petita mata, molt adequada per cultivar en ambients secs, i en sòls pobres i pedregosos. Un cop ben arrelada podrem collir-ne any rere any. Les seves fulles tenen un gran potencial gastronòmic, tant per consumir fresques com, també, per afegir a guisats, olives en conserva, o fer-ne infusions. I és que els seus olis essencials tenen acció antimicrobiana, antifúngica i antioxidant. Hauria de ser una espècie que no faltés a cap hort ni balcó.

“Les olives grossals, les fem trencades. Dos o tres talls, sajolida i un tros de pell de llimona i, en salmorra, durant un mes. Abans, els hem canviat l’aigua durant 9 dies.” Mercè Closa

Espècie Silvestre comestible
Cultiu Perenne
Capacitat 100
Pes 0.20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0.05 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.