Malva arbòria (Lavatera arborea)
3 d'abril de 2021
Bleda silvestre (Beta vulgaris)
3 d'abril de 2021
Mostrar tots

Sajolida (Satureja montana)

Herba de les olives.

Planta aromàtica de tipus perenne, que creix en forma de petita mata, molt adequada per cultivar en ambients secs, i en sòls pobres i pedregosos. Un cop ben arrelada podrem collir-ne any rere any. Les seves fulles tenen un gran potencial gastronòmic, tant per consumir fresques com, també, per afegir a guisats, olives en conserva, o fer-ne infusions. I és que els seus olis essencials tenen acció antimicrobiana, antifúngica i antioxidant. Hauria de ser una espècie que no faltés a cap hort ni balcó.

“Les olives grossals, les fem trencades. Dos o tres talls, sajolida i un tros de pell de llimona i, en salmorra, durant un mes. Abans, els hem canviat l’aigua durant 9 dies.” Mercè Closa

3,20

Disponibilitat immediata

Categoria: Etiquetes: ,
Espècie Silvestre comestible
Cultiu Perenne
Capacitat 100
Pes 0.20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0.05 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.