Mostrar tots

Sant Llorenç del Munt i l’Obac 50 llocs i camins pel parc i rodalies

Francesc Roma i Casanovas

Llibre nou

24,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413562063 Categories: , , Etiquetes:

Aquest llibre pretén donar a conèixer els cinquanta llocs més emblemàtics del massís de Sant Llorenç del Munt, des dels seus cims fins a les principals coves de la muntanya.

A alguns d’aquests llocs s’hi arriba sense baixar del cotxe, mentre altres exigeixen una petita excursió. En cadascun dels cinquanta capítols en què es divideix, hi trobareu alguna cosa que us sorprendrà i us ajudarà a entendre un dels paisatges més interessants que tenim a tocar de les grans ciutats del país.

Recórrer algun d’aquests camins és com fer un viatge en el temps. Hi trobareu gent de fa molts segles que vivia d’una manera que a nosaltres ens sembla impensable i fins i tot impossible. Però és indubtable que hi vivien, que van donar forma a la muntanya i que és així com se’ns presenta avui dia. Són cinquanta llocs o camins d’avui, però que ens acosten als camins i llocs d’ahir: als camins de sempre.

  • Cada lloc o camí va acompanyat de dades pràctiques, com el temps, la dificultat, el desnivell i la informació bàsica per arribar-hi.
Autor Francesc Roma i Casanovas
Il·lustrador/a o fotògraf Miquel Badia Perpinyà
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562063
Número de pàgines 118 pàgines
Nom de la col·lecció khroma
Número de col·lecció 25
Any de la primera edició 2022
Pes 0,725 kg
Dimensions 23 × 24,50 × 1,50 cm

També et recomanem...

Sant Llorenç del Munt i l’Obac 50 llocs i camins pel parc i rodalies
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat