Mostrar tots

Sàpiens . Una història gràfica

El naixement de la humanitat

Yuval Noah Harari

Llibre nou

21,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788429778861 Categories: , , Etiquetes:

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari, ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.
Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.
240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats.

espai31

Subtítol El naixement de la humanitat
Autor Yuval Noah Harari
Editorial Edicions 62
Idioma Català
ISBN 9788429778861
Número de pàgines 240 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0,930 kg
Dimensions 24,50 × 19,50 × 3 cm

També et recomanem...

Sàpiens . Una història gràfica
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat