El follet Oriol i el laberint misteriós
6 de març de 2021
La capsa vermella
6 de març de 2021
Mostrar tots

Sàpiens . Una història gràfica

Yuval Noah Harari

21,90

Disponible en pocs dies

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari, ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.
Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.
240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats.

AutorYuval Noah Harari
Editorial Edicions 62
Idioma Català
ISBN 9788429778861
Número de pàgines 240 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0.930 kg
Dimensions 24.50 × 19.50 × 3 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.