Mostrar tots

Seràs un dels nostres

Emili Bayo

Llibre nou

16,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494788901 Categories: , , Etiquetes:

Quan la seva xicota desapareix, en Guillem Sala sap que l’associació naturita on últimament ella s’hi havia ficat té molt a veure. En començar a fer preguntes, aviat descobreix que aquell aparentment inofensiu grup de gent que busca un sentit a la vida amaga molt més del que mostra.

En Guillem s’introdueix a l’associació com un adepte més en busca de la felicitat, tot i que el seu interès principal és saber on és la seva xicota, que ja no té cap dubte que ha estat captada per aquest grup amb funcionament i regles de secta.

El que en Guillem anirà destapant a mesura que s’introdueix dins la secta són unes pràctiques que anul·len les persones, que les deixen a expenses de la voluntat dels líders del grup i que acaben sent perilloses per a la seva integritat física.

Autor Emili Bayo
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788494788901
Número de pàgines 282 pàgines
Any de la primera edició 2017
Pes 0,390 kg
Dimensions 21 × 14 × 2 cm

També et recomanem...

Seràs un dels nostres
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat