Mostrar tots

Seràs un dels nostres

Emili Bayo

Llibre nou

16,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494788901 Categories: , , Etiquetes:

Quan la seva xicota desapareix, en Guillem Sala sap que l’associació naturita on últimament ella s’hi havia ficat té molt a veure. En començar a fer preguntes, aviat descobreix que aquell aparentment inofensiu grup de gent que busca un sentit a la vida amaga molt més del que mostra.

En Guillem s’introdueix a l’associació com un adepte més en busca de la felicitat, tot i que el seu interès principal és saber on és la seva xicota, que ja no té cap dubte que ha estat captada per aquest grup amb funcionament i regles de secta.

El que en Guillem anirà destapant a mesura que s’introdueix dins la secta són unes pràctiques que anul·len les persones, que les deixen a expenses de la voluntat dels líders del grup i que acaben sent perilloses per a la seva integritat física.

Autor Emili Bayo
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788494788901
Número de pàgines 282 pàgines
Any de la primera edició 2017
Pes 0,390 kg
Dimensions 21 × 14 × 2 cm

També et recomanem...

Seràs un dels nostres
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat