Mostrar tots

Serrat Gros

Història d'un formatge pirinenc

Eulàlia Torras Elias

Llibre nou

12,00

En estoc (disponibilitat immediata)

“…va ser un somni o potser una inconsciència: viure a la muntanya amb un ramat de cabres i poder guanyar-me la vida fent formatge de la llet que, dia rere dia, elles em donaven”.

Extracte del llibre Serrat Gros: Història d’un formatge pirinenc escrit per l’Eulàlia Torras Elías, amb dibuixos d’en Jaume Rovira Clarena i editat l’any 2008 per l’editorial Garsineu de Tremp.

L’Eulàlia va néixer a Barcelona. L’any 1976 va entrar en contacte i va conèixer el món rural en una explotació agrària als Pirineus orientals francesos. Dos anys més tard va començar un recorregut amb un escamot de cabres a la petita vall de Forn que va parar en l’elaboració de formatge de cabra d’alta qualitat amb la llet del seu propi ramat al poble d’Ossera de la Vansa, a l’Alt Urgell.

Subtítol Història d'un formatge pirinenc
Autor Eulàlia Torras Elias
Editorial Garsineu Edicions
Idioma Català
ISBN 9788496779488
Pes 0,220 kg
Dimensions 19,5 × 13 × 1 cm
Serrat Gros
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat