Mostrar tots

Si el cel es tornés vermell

Conèixer-lo per combatre'l

Cori Calero

Llibre nou

22,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417998790 Categories: , , Etiquetes:

El canvi climàtic no és el problema més important, és l’únic problema que ens ha d’importar. I ara és el moment d’actuar

Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s’ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes… No hi ha cap altra notícia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos per l’activitat humana. I n’aporten proves irrefutables. Sens dubte tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes ja alguna cosa perquè el cel tornés a ser blau. I els polítics correrien a promulgar lleis. Però la realitat és que els efectes de l’escalfament global no són tan visibles, la qual cosa  no vol dir que no existeixin. Aquest llibre vol demostrar que el cel s’està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar.

Subtítol Conèixer-lo per combatre'l
Autor Cori Calero
Editorial Viena Edicions
Idioma Català
ISBN 9788417998790
Número de pàgines 344 pàgines
Nom de la col·lecció Carta blanca
Número de col·lecció 51
Any de la primera edició 2021
Pes 0,600 kg
Dimensions 23,50 × 16 × 2 cm
Si el cel es tornés vermell
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat