Mostrar tots

Sobre l’art de perdre’s

Rebecca Solnit

Llibre nou

16,00

Esgotat

SKU: 9788418197253 Categories: , , Etiquetes:

En aquest llibre Rebecca Solnit explora les diverses maneres que tenim de perdre’ns, tant físicament com mentalment, el poder espiritual del vagareig en la natura i el valor inestimable de gosar endinsar-nos en allò que ens és desconegut: en definitiva, ser capaços de mudar o abandonar el nostre lloc habitual al món. De vegades cal perdre’ns per trobar alguna cosa que no sabíem que existia i que, sovint, necessitàvem. Buscant en episodis significatius de la seva vida, Solnit enfila històries fascinants sobre pèrdues i descobriments, i ens narra les seves singulars trobades amb tortugues, monjos, deserts, músics punks, exploradors… El resultat és un viatge de descobriment, profund i estimulant, que estableix relacions insospitades i reveladores.

Ens perdem quan no sabem on som (com els exploradors i els aventurers, per exemple); ens sentim perduts quan no tenim una guia o un sentit per a la nostra vida. Amb la seva escriptura serpentejant i captivadora Solnit és capaç de relligar aquests dos significats: estar perdut esdevé l’oportunitat per crear noves connexions amb els llocs i les persones, per ampliar el mapa del món que coneixem.

Autor Rebecca Solnit
Traductor/a Josep Alemany
Editorial Angle Editorial
Idioma Català
ISBN 9788418197253
Número de pàgines 202 pàgines
Pes 0,242 kg
Dimensions 20 × 13 × 1,2 cm
Sobre l’art de perdre’s
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat