Bàsics de la rebosteria
24 de febrer de 2021
Cuina catalana
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Sofregit

50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Enric Herce - Cossetània

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d’aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d’un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l’any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l’autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

18,90

Disponibilitat immediata

AutorEnric Herce
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490349199
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Sensacions
Número de col·lecció 9
Any de la primera edició 2020
Pes 0.485 kg
Dimensions 24 × 17 × 1.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.