Sofregit
50 receptes i històries particulars de la cuina catalana
Enric Herce
19,90€
En estoc (disponibilitat immediata)
Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d’aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d’un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l’any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l’autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.
Subtítol | 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana |
---|---|
Autor | Enric Herce |
Editorial | Cossetània |
Idioma | Català |
ISBN | 9788413563084 |
Número de pàgines | 160 pàgines |
Nom de la col·lecció | Sensacions |
Número de col·lecció | 9 |
Any de la primera edició | 2020 |
Pes | 0,485 kg |
---|---|
Dimensions | 24 × 17 × 1,50 cm |