Mostrar tots

Som aquí

Notes per viure al planeta terra

Oliver Jeffers

Llibre nou

16,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

Si alguna vegada has pensat en quins llibres són els imprescindibles per començar a formar la biblioteca de les teves filles i fills … estàs davant d’un d’ells.

Som aquí, d’Oliver Jeffers, és un llibre “imprescindible” perquè aconsegueix tractar un tema de gran complexitat amb una gran senzillesa i mestria. I quan un àlbum il·lustrat aconsegueix aquest resultat, estem davant d’un gran llibre.

Aquest àlbum il·lustrat respon a una dels grans reptes als quals s’enfronten mares, pares, mestres, mestres … explicar als petits què és el “Planeta Terra”, el lloc on van a viure la seva vida. I davant d’aquestes preguntes, Jeffers aconsegueix crear un llibre magnífic que ens descobreix que la importància d’aquest món resideix en les coses senzilles.

Per explicar-ho, Jeffers part d’allò més general, la Via Làctia, i va descendint fins a la quotidianitat del nostre dia a dia. Ens explica les parts de el cos humà i descobreix als més petits que aquest planeta està poblat per moltes espècies d’animals, amb les quals compartim el nostre espai. Per cert, aquesta doble pàgina plena d’animals encantarà als més petits. Aquest planeta està habitat per persones que “poden ser de moltes mides, formes i colors. Tots podem tenir un aspecte diferent, fer coses diferents i sonar diferents … però que això no et enganyi, tots som persones”, ens recorda Oliver Jeffers al text d’aquest conte infantil.

I, finalment, el llibre convida els “nous” nens i nenes que arriben a aquest món a mantenir viva la curiositat per fer un món millor.

Subtítol Notes per viure al planeta terra
Autor Oliver Jeffers
Editorial Andana Editorial
Idioma Català
ISBN 9788416394807
Número de pàgines 48 pàgines
Pes 0,540 kg
Dimensions 29 × 25 × 1 cm
Som aquí
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat