Mostrar tots

Te de maduixa al cau del teixó

Eulàlia Canal

Llibre nou

17,95

En estoc (disponibilitat immediata)

Un relat il·lustrat meravellós per a primers lectors

L’Os ha perdut les ulleres i surt a buscar-les. Sense ulleres no pot convidar l’Ossa a contemplar les estrelles. Pel camí, trobarà el Teixó, que ha perdut la son i el Llop, que busca les claus del seu cau. Bé, això és el que diu. Ah, i l’Esquirol! Què busca? L’Esquirol busca la felicitat.

I així, tot buscant, tot fent camí, els quatre animals descobriran un munt de coses, coses que mai s’haurien pogut imaginar.

Eulàlia Canal presenta una història deliciosa sobre la recerca de la felicitat. Un text enginyós, divertit i delicat per a primers lectors. Toni Galmés l’acompanya creant un món animat i meravellós on animals i natura conviuen en harmonia.

  • Un format a mig camí entre la narrativa i l’àlbum il·lustrat creat pels qui s’inicien en la lectura i els qui ja poden llegir sols.
  • Un història tendra, senzilla i divertida sobre la recerca de la felicitat. Un llibre que enamora a tots els qui s’hi apropen!
Autor Eulàlia Canal
Il·lustrador/a o fotògraf Toni Galmés
Editorial Bindi Books
Idioma Català
ISBN 9788418288494
Número de pàgines 54 pàgines
Any de la primera edició 2023
Pes 0,385 kg
Dimensions 22,50 × 23 × 1,50 cm
Te de maduixa al cau del teixó
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat