Tomàquet Valencià de Cal Puget (Solanum lycopersicum)
3 d'abril de 2021
Blat de moro per fer crispetes (Zea Mays)
3 d'abril de 2021
Mostrar tots

Tomàquet de penjar xato (Solanum lycopersicum)

És una varietat molt productiva, molt dolça i gustosa, amb gran personalitat, i que es guarda molt bé. Ideal per sucar pa, però també per fer conserves i per ser utilitzat en amanides o altres plats al llarg de l’hivern, ja que manté el gust dolç i la textura cruixent mesos després de la collita. Els tomacons es troben en rams d’entre 5 i 10, són d’un color vermell ataronjat, de mida mitjana, clarament axatats, plans, i lleugerament acostellats.

“Per sucar pa van molt bé, però l’increïble és que fan una conserva que té un gust insuperable, i no m’estranya perquè menjats tal qual de gust són boníssims!” Francesc Talavera

3,20

Disponibilitat immediata

Categoria: Etiquetes: , ,
Espècie Agricola tradicional
Capacitat 60
Pes 0.20 kg
Dimensions 17 × 9 × 0.05 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.