Mostrar tots

Tornar a cosir

Manual pràctic per fer-te la roba

Maria Gispert

Llibre nou

24,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412224061 Categories: , , Etiquetes:

Cada cop hi ha més gent que vol dissenyar, tallar i fer-se la roba: la roba de vestir i també la de casa. Però no hi ha, en aquests moments, manuals per aprendre a fer-ho en la nostra llengua. Amb Tornar a cosir aprendrem totes les tècniques que ens puguem imaginar, tant de cosir, com de brodar, com de dissenyar, com de tallar patrons.
La Maria Gispert ve d’una família amb tradició de modistes. N’ha après i s’hi dedica professionalment. A Tornar a cosir hi explica, pas a pas, com aprendre les tècniques bàsiques de l’ofici, com posar cremalleres, com fer repunts, traus o vores. Dedica un capítol al patronatge i hi ha uns quants exemples detallats per fer diferents peces de roba per a dona, home, nen i nena. A més, Tornar a cosir inclou cinc fulls amb patrons de mida natural que han de servir de base per fer qualsevol peça de roba.
Tornar a cosir vol ser una eina pràctica per a tothom que vulgui iniciar-se en l’ofici de modista o de sastre.

Inclou 5 fulls de patrons de mida natural: home, dona, nen i nena.

Subtítol Manual pràctic per fer-te la roba
Autor Maria Gispert
Il·lustrador/a o fotògraf Judit Roma
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412224061
Número de pàgines 182 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 18
Any de la primera edició 2021
Pes 0,760 kg
Dimensions 21 × 15 × 4 cm
Tornar a cosir
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat