Mostrar tots

Sota terra

Un viatge a les profunditats del temps

Robert Macfarlane

Llibre nou

23,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788417214920 Categories: , ,

De Robert Macfarlane s’ha dit que és el millor escriptor de natura d’aquesta generació. A Sota terra, considerada ja la seva obra culminant, narra els seus descensos cap a les fosques profunditats de la terra i del temps: des de cambres funeràries prehistòriques fins a recents cementiris nuclears, passant per coves marines amb pintures rupestres a l’Àrtic, laberíntiques catacumbes a París, mines de sal sota el mar o grutes gairebé infinites.

Aquest és un viatge èpic, d’una magnitud extraordinària, per revelar-nos tot allò que s’amaga sota terra. Macfarlane hi fa seves les vivències de viatgers, artistes, exploradors o somiadors que al llarg de la història han sentit l’atracció dels espais subterranis.

La sensació fascinant de descobrir mons inexplorats acompanya el lector en cada pàgina i transforma la manera com observem el nostre món fràgil i amenaçat.

Subtítol Un viatge a les profunditats del temps
Autor Robert Macfarlane
Editorial Angle Editorial
Idioma Català
ISBN 9788417214920
Número de pàgines 544 pàgines
Nom de la col·lecció Inspira
Número de col·lecció 76
Any de la primera edició 2020
Pes 0,750 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 3 cm
Sota terra
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat