Mostrar tots

Transforma la teva salut

El revolucionari llibre de salut que ha venut més de 100000 exemplars.

Xevi Verdaguer

Llibre nou

17,90

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417909000 Categories: , , ,

En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmula revolucionària d’entendre com funcionem que transformarà la nostra salut radicalment. El secret: l’alimentació, l’exercici físic, la gestió de l’estrès, la reducció de tòxics i la suplementació.

És normal haver de prendre laxants de manera habitual?, patir menstruacions doloroses?, tenir freqüentment èczemes?, conviure amb el mal de cap o la migranya? lesionar-se sovint?, prendre medicaments per l’ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicològic?

Dia rere dia sentim diferents molèsties que intentem alleujar amb medicaments naturals o químics. Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos, així, en els protagonistes de la nostra salut. Gràcies als seus coneixements, ens mostra què podem fer per solucionar totes aquestes dolències de manera natural i senzilla.

Amb Transforma la teva salut de Xevi Verdaguer podràs descobrir els secrets per millorar la teva salut, identificar desequilibris del teu cos i solucionar-los.

El canvi és a les nostres mans.

espai31

Subtítol El revolucionari llibre de salut que ha venut més de 100000 exemplars.
Autor Xevi Verdaguer
Editorial Rosa Dels Vents
Idioma Català
ISBN 9788417909000
Número de pàgines 488 pàgines
Pes 0,570 kg
Dimensions 14 × 22 × 4 cm

També et recomanem...

Transforma la teva salut
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat