Mostrar tots

Un any al voltant del gran roure

Gerda Muller

Llibre nou

15,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412029307 Categories: , , Etiquetes:

Un llibre ple de bellesa amb què Gerda Muller ens acompanya a fer un recorregut per les 4 estacions de l’any

El Roger i els seus pares viuen en una casa al bell mig del bosc. Quan els seus cosins, el Bernat i l’Alba, van a visitar-los, el Roger decideix ensenyar-los un arbre molt especial: un gran roure que té més de 300 anys!

A través de les visites que els tres nens fan al gran roure durant un any, aquest llibre ens acosta als canvis que viu el bosc al llarg de les estacions. Des de la quietud de l’hivern a la bulliciosa activitat dels mesos d’estiu. Des de l’esplendor de la primavera a les fulles marrons, vermelles i daurades de la tardor. Sigui quan sigui, les branques del gran roure serveixen de refugi per a la vida que pobla el bosc.

I, per als més grans, inclou un annex de ciències naturals!

Amb una descripció acurada dels animals i les plantes que habiten els nostres boscos, aquest llibre és ideal per descobrir i aprendre els secrets de la flora i la fauna de casa nostra. Una gran eina per donar respostes a la curiositat que desperta la natura en els infants.

Autor Gerda Muller
Editorial ING Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412029307
Número de pàgines 45 pàgines
Any de la primera edició 2019
Pes 0,430 kg
Dimensions 28 × 22 × 0,50 cm
Un any al voltant del gran roure
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat