Mostrar tots

Vall de Camprodon 50 indrets amb encant

50 Indrets amb encant

Varis autors

Llibre nou

18,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788492811687 Categories: , , Etiquetes:

La comarca natural de la vall de Camprodon s’estén al llarg i ample dels Pirineus orientals i queda definida, des del punt de vista geogràfic, pels cursos fluvials del Ter, a l’oest, i del Ritort, afluent de l’anterior, a l’est.

Amb aquesta guia us acostem a 50 indrets amb encant, seleccionats i repartits pels diferents municipis de la vall. Coneixereu fonts amagades, ermites i oratoris que ja formen part del paisatge. També arbres de grans dimensions, boscos foscos, veïnats isolats, formacions geològiques curioses, torrents, surgències i salts d’aigua perduts. Miradors panoràmics i molts altres elements curiosos i representatius de la vall.

Us proposem  passejades o excursions de curta durada, a l’abast de tot caminador o persona interessada en descobrir el nostre ric patrimoni paisatgístic.

espai31

Subtítol 50 Indrets amb encant
Autor Varis autors
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811687
Número de pàgines 96 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 38
Any de la primera edició 2015
Pes 0,226 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Vall de Camprodon 50 indrets amb encant
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat