Cuina catalana
25 de febrer de 2021
Dolços vegans
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Vegana i catalana

17,00

Disponibilitat immediata

Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d’una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l’àvia.
Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc no estem disposats a haver de resignar-nos a recordar amb nostàlgia la cuina de la nostra infantesa, la dels dies de festa, la de sempre.

AutorMarta Castells
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483308868
Número de pàgines 208 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 21
Any de la primera edició 2016
Pes 0.420 kg
Dimensions 26 × 16 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.