Mostrar tots

Vet aquí … Una llegenda de Sant Jordi

Joan Portell

Llibre nou

15,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788416394289 Categories: , ,

A la vora del mar, una nena convida a un trist nen a jugar. Tots dos comencen un joc molt especial. Amb les seves mans construiran un castell de sorra enorme, amb un rei… i així s’inicia la llegenda:
Vet aqui que una vegada en una terra molt llunyana, a l’altra banda del mar, hi havia un país molt ric amb un castell enorme. Un dia un drac va arribar al castell i va atemorir tota la gent de la comarca…

El joc dels nens esdevé el fil conductor que ens anirà explicant la llegenda clàssica de Sant Jordi. Les illustracions i el text ens ofereixen una versió singular d’aquest relat on el patiment d’un poble oprimit, la mala sort d’una princesa i la lluita d’un valent cavaller. Però, quan acaba el joc, és el torn de la realitat. I aleshores descobrirem que la ficció i la realitat estan més aprop del que sembla.

 

Joan Portell és l’autor d’aquest llibre que ens convida a llegir aquest clàssic en un entorn molt particular, que ens portarà a tenir una nova perspectiva de la tradició. Un àlbum amb les originals i espectaculars il·lustracions de Sebastià Serra que combinen fotografia i dibuix per convidar a petits i grans a endinsar-se en la realitat de la llegenda.

espai31

Autor Joan Portell
Il·lustrador/a o fotògraf Sebastià Serra
Editorial Andana Editorial
Idioma Català
ISBN 9788416394289
Número de pàgines 38 pàgines
Pes 0,430 kg
Dimensions 25 × 25 × 1 cm
Vet aquí … Una llegenda de Sant Jordi
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat