Mostrar tots

Vet aquí … Una llegenda de Sant Jordi

Joan Portell

Llibre nou

15,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788416394289 Categories: , ,

A la vora del mar, una nena convida a un trist nen a jugar. Tots dos comencen un joc molt especial. Amb les seves mans construiran un castell de sorra enorme, amb un rei… i així s’inicia la llegenda:
Vet aqui que una vegada en una terra molt llunyana, a l’altra banda del mar, hi havia un país molt ric amb un castell enorme. Un dia un drac va arribar al castell i va atemorir tota la gent de la comarca…

El joc dels nens esdevé el fil conductor que ens anirà explicant la llegenda clàssica de Sant Jordi. Les illustracions i el text ens ofereixen una versió singular d’aquest relat on el patiment d’un poble oprimit, la mala sort d’una princesa i la lluita d’un valent cavaller. Però, quan acaba el joc, és el torn de la realitat. I aleshores descobrirem que la ficció i la realitat estan més aprop del que sembla.

 

Joan Portell és l’autor d’aquest llibre que ens convida a llegir aquest clàssic en un entorn molt particular, que ens portarà a tenir una nova perspectiva de la tradició. Un àlbum amb les originals i espectaculars il·lustracions de Sebastià Serra que combinen fotografia i dibuix per convidar a petits i grans a endinsar-se en la realitat de la llegenda.

Autor Joan Portell
Il·lustrador/a o fotògraf Sebastià Serra
Editorial Andana Editorial
Idioma Català
ISBN 9788416394289
Número de pàgines 38 pàgines
Pes 0,430 kg
Dimensions 25 × 25 × 1 cm
Vet aquí … Una llegenda de Sant Jordi
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat