Mostrar tots

Walden o la vida als boscos

Henry David Thoreau

Llibre nou

20,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788415315681 Categories: , , Etiquetes:

Quan tenia 28 anys, Thoreau va construir una cabana al costat del llac Walden, Massachussets. La seva intenció era demostrar la viabilitat d’una vida autosuficient, senzilla i en contacte amb la natura. D’aquella experiència de dos anys va néixer aquest llibre, una de les obres germinals del conservacionisme.

Henry David Thoreau (1817-1862), escriptor i pensador nord-americà. Se’l considera un dels primers teòrics dels moviments conservacionistes, predecessors de l’ecologisme contemporani.

Walden és el relat d’aquesta estada al cor d’un bosc, del pas de les estacions, de la transformació de la natura, de l’evolució del pensament. Allí Thoreau va confirmar el seu amor per la natura i la imperiosa necessitat de conservar-la. Walden manté avui tota la capacitat d’entusiasmar-nos pel seu estil vibrant.

Autor Henry David Thoreau
Editorial Simbol Editors
Idioma Català
ISBN 9788415315681
Número de pàgines 351 pàgines
Pes 0,490 kg
Dimensions 21 × 15,50 × 1,50 cm

També et recomanem...

Walden o la vida als boscos
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat