Mostrar tots

Xocolata postres d’autor al teu abast

Lluc Crusellas

Llibre nou

25,00

En estoc (es poden reservar)

SKU: 9788419239501 Categories: , , Etiquetes:

Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets,
virtuts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates
assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.

AutorLluc Crusellas
Editorial Efadós
Idioma català
ISBN 9788419239501
Número de pàgines 136 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,670 kg
Dimensions 24,50 × 21,50 × 1,50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.