Mostrar tots

Xocolata postres d’autor al teu abast

Lluc Crusellas

Llibre nou

25,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788419239501 Categories: , , Etiquetes:

Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets,
virtuts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates
assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.

espai31

Autor Lluc Crusellas
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788419239501
Número de pàgines 136 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,670 kg
Dimensions 24,50 × 21,50 × 1,50 cm
Xocolata postres d’autor al teu abast
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat