Xocolata postres d’autor al teu abast
Lluc Crusellas
25,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets,
virtuts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates
assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.
Autor | Lluc Crusellas |
---|---|
Editorial | Efadós |
Idioma | Català |
ISBN | 9788419239501 |
Número de pàgines | 136 pàgines |
Any de la primera edició | 2022 |
Pes | 0,670 kg |
---|---|
Dimensions | 24,50 × 21,50 × 1,50 cm |